Започва Детска Евровизия 2017

01

Делят ни броени дни до началото на Детска Евровизия 2017. Най-популярният конкурс за млади изпълнители в Европа ще се проведе в Тбилиси, красивата столица на Грузия, на 26-и ноември (неделя). Тазгодишното издание е под мотото „Shine Birght“ (Блести ярко), а пред 4-хилядната публика в „Olympic Palace“ ще се изправят изпълнители от 16 държави.

Водещи на събитието ще бъдат грузинската певицата Хелън Каландадзе и Лизи Поп, която представи Грузия на Детска Евровизия 2014 в Малта с песента „Happy Days“.

Победителят в 15-тото издание на конкурса ще бъде избран чрез нов метод за гласуване, който позволява на всеки, независимо от коя страна е, да подкрепи своя фаворит. Онлайн гласуването ще започне на 24-и ноември (петък) и ще продължи непосредствено до началото на шоуто в неделя. След последното изпълнение от конкурсната програма, линиите за гласуване ще бъдат отворени за нови 15 минути. Тази част от гласуването ще определи 50% от крайния резултат, а другата ще бъде допълнена от професионално жури.

Шоуто ще започне в 17 часа българско време и ще бъде излъчено пряко в официалния YouTube канал на Детска Евровизия.

0 коментара за “Започва Детска Евровизия 2017”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *