Вижте как Кристиан Костов отпразнува 17-я си рожден ден

00

ВИДЕО

Песeнта „Beautiful Mess“, с която страната ни ще се представи на песенния конкурс „Евровозия“ само за два дни се превърна в тотален хит в социалните мрежи. Сингълът вече има близо половин милион гледания в YouTube, а днес нейният изпълнител – Кристиан Костов навърши 17 години. Какво си пожела и с кого сподели празника си?

© Благой Цицелков

Избрахме да украсим последната торта на Кристиан с цветовете и логото на Евровизия, с пожеланието да се представи по най-добрия начин след два месеца на сцената в Киев. 17 годишният Кристиан избра да сподели празника си със свои почитатели.

Кристиан Костов, български представител на „Евровизия 2017“ – Пожелавам си още по-голяма фен база и да се разпространява по света.

Българската Фен база го отрупа със стотици подаръци и добри пожелания. Песента на Крис ни припомня, че единственото нещо, което ни спасява е любовта. Днес много хора му показаха своята.

България ще участва във втория полуфинал на 11 май, а повече за това как можете да подкрепите Кристиан Костов от чужбина можете да намерите тук.

0 коментара за “Вижте как Кристиан Костов отпразнува 17-я си рожден ден”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username