Успешна първа репетиция за България (обзор)

00

Днес се проведоха първите репетиции на държавите от втората половина на Втория полуфинал в Евровизия 2017, сред които и България. Нашият представител Кристиан Костов изпълни „Beautiful Mess“ за първи път на голямата сцена в Киев. Това беше вълнуващ момент за цялата делегация на България. В сценичната концепция тази година ще бъдат използвани т.н. „augmented reality“ ефекти за подсилване на телевизионната картина. Това са образи, които се вплитат в телевизионния сигнал и са видими само за зрителите пред малкия екран. По-голямата част представянето е базирано на взаимодействието на Кристиан с обектите от „виртуалната реалност“, които нашият изпълнител реално не вижда.

Сцената има футуристично-индустриален изглед, а облеклото на Кристиан е в унисон с идеята всичко да бъде елегантно и модерно. Впечатление направи сценичното му облекло, решено в класическото черно и бяло. В началото на песента само един прожектор осветява изпълнителя и чрез близки кадри се акцентира върху харизматичното му излъчване. Използваният ефект, който излиза от ръцете му е „scribble“, който представлява прости 2D векторни форми. Има и панорамни кадри, които показват нашия представител в центъра на сцената, а синхронът между Крис и виртуалните обекти допълнително подсилват сценичното решение, за да бъде достатъчно впечатляващо за аудиторията.

Крис сподели с феновете, че това е най-голямата сцена, на която е пял досега.
Да стъпя на тази сцена е моя мечта от години. Атмосферата в залата е зашеметяваща, а звукът – перфектен. Въпреки вълнението, се чувствам уверен на голямата сцена. И това до голяма степен се дължи на силната подкрепа, която получавам. Тук е мястото да благодаря на Филип Киркоров и Дима Билан, на които истински се възхищавам. От тях чух за себе си най-трогателните думи, за които копнее всеки творец.“

НАУЧЕТЕ КАК ДА ПОДКРЕПИТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧУЖБИНА

 

0 коментара за “Успешна първа репетиция за България (обзор)”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username