Последната спирка преди Киев – Мадрид

00

Днес ще бъде последната европейска спирка в промоционалното турне на Кристиан Костов – Мадрид. Тази вечер от 22:00 местно време в „Sala la Riviera“, Крис ще изпълни песента си за конкурса „Beautiful Mess“ в рамките на промоционалното събитие „ES Pre-party“, което ще се проведе за първи път в историята. Късно снощи българският представител пристигна в испанската столица, а днес ще вземе участие в редица събития с местни медии и други церемонии.

„Мадрид е чудесно място и се надявам, че ще успеем да оставим хубави впечатление тук. Чувал съм, че испанските фенове са сред най-емоционалните в Европа и определено очаквам с нетърпение какво ще се случи тази вечер. „, заяви Кристиан.

Общо 21 са държавите, които ще участват в концерта тази вечер. Освен своите евровизионни песни, изпълнителите ще имат право на по още едно изпълнение. Крис ще изпее допълнително и английската версия на дебютния си сингъл „Не си за мен“ – „You Got Me Girl“.

Списък по ред на излизане на сцена:

01. Черна гора
02. Литва
03. Албания
04. Сърбия
05. Кипър
06. Чехия
07. Швейцария
08. Молдова
09. Полша
10. Латвия
11. Австрия
12. Грузия
13. Сан Марино
14. Франция
15. Ирландия
16. Румъния
17. Белгия
18. България
19. Израел
20. Швеция
21. Испания

Водеща на галата ще бъде Рут Лоренцо, която представи Испания на „Евровизия“ 2014 в Копенхаген с песента „Dancing In The Rain“. Специални гости са още миналогодишният представител на домакините – Барей, както и Сузи от Португалия, която участва в конкурса през 2014-а година с песента „Quiero Ser Tua“.

0 коментара за “Последната спирка преди Киев – Мадрид”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username