Лидия Ганева представи „Очите на мама“, заедно с „Мики Маус“

30

Българският представител на Детска Евровизия 2016 представи дебютната си песен „Очите на мама“, която изпълнява заедно с вокална формация „Мики Маус“, с ръководител Вяра Панталеева. Текстът е дело на Даниела Кузманова, а музиката и аранжимента на Румен Бояджиев-син.

Новият проект на Лидия Ганева е първият след забележителното ѝ представяне на Детска Евровизия 2016, където плени милиони зрители с песента си „Вълшебен ден“. Песента, зад която стои и детска вокална група „Мики Маус“, е посветена на всички майки, които непрестанно бдят над всеки един от нас. С изключително емоционалния си текст, младите изпълнители възпяват майката, която ни дарява с живот и е неотлъчно до нас във всяка една стъпка, всяка една мечта и всеки един момент.

“Песента е вдъхновена и написана за моята майка, която винаги е до мен. Тя един от най-важните хора в живота ми. Вярвайте, че вашата майка ще е човека, който неотлъчно ще бъде до вас, независимо в каква ситуация се намирате и колко трудно може да бъде всичко.“, споделя Лидия Ганева за новата си песен „Очите на мама“.

Тук може да чуете и песента на Лидия Ганева и детска вокална група „Мики Маус“.

0 коментара за “Лидия Ганева представи „Очите на мама“, заедно с „Мики Маус“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *