Кристиан в Мадрид – част 2

00

В предния ни материал Ви разказвахме за първата част от пътуването на Крис и неговите изяви преди и по време на концерта в Мадрид. Сега е ред да Ви разкажем за това какво се случи на нашия представител след това, защото е не по-малко важно или пък интересно.

След концерта, който продължи до късно вечерта, Крис се отправи не към хотелската си стая, а до най-близката православна църква, която се оказа грузинската. Там той беше заедно с грузинската представителка Тамара и един от композиторите на българската песен Борислав Миланов, където се отбелязваше Възкресение Христово.


„За мен беше важно да отбележа празника и да запаля свещичка за здравето и късмета на всички. Няма как да съм щастлив и успешен, ако хората около мен не са и има всеобщо нещастие. Пожелавам си наистина всички да сме щастливи и успешни.“

В неделния ден след концерта обаче, предстояха още интересни събития, а в последствие оказа се и изненади. Най-интересната част беше свързана със съвместното интервю на Кристиан с може би най-добрия си приятел от всички участници – испанския представител Манел Наваро. Идеята беше двамата да отговорят на въпроси на последователите си в социалните мрежи, както и да изпълнят още няколко песни заедно.


Може би няма по-хубаво нещо на „Евровизия“ от духа на приятелство и сътрудничество, който конкурсът създава между участниците и държавите, особено в тежки времена като сегашните, когато разделението властва по всички фронтове. Тази година дори изглежда, че участниците са още по-близки и приятелски настроени от предишни издания на музикалната надпревара.  Именно поради тази причина изпълнителите от различни държави се събират и заедно правят това, в което са най-добри – пеенето. Крис и Манел вече имаха зад гърба си няколко колаборации от предните промоционални събития, така че беше естествено това сътрудничество да продължи. Защо не и в бъдеще двамата да имат общи проекти. А докато двамата пееха и комуникираха с феновете си, те успяха да съберат и публика в ресторанта, при това от най-различни възрасти.

След края на интервюто с Манел, остатъкът от време до полета беше посветено на забавление, като Кристиан се разходи из Мадрид, при това в компанията на свои фенове. На рождения си ден преди малко повече от месец, нашият представител си пожелава фенската му маса да продължи да се разраства. По всичко личи, че това желание започва да се сбъдва доста по-бързо, отколкото всички очакват…
 

0 коментара за “Кристиан в Мадрид – част 2”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username