Кристиан Костов ще участва на „London Eurovision Party“ 2017

00

Кристиан Костов ще бъде участник в десетото юбилейно издание на „London Eurovision Party“, което е и най-старото промоционално събитие, свързано с „Евровизия“. Концертът ще се състои на 2 април,  а нашият изпълнител е осемнадесетият потвърдил своето участие в галата. В нея ще се включат още изпълнителите на Франция, Дания, Белгия, Малта, Италия, Румъния, Македония, Полша, Германия, Албания, Великобритания, Испания, Австрия, Украйна, Словения и Черна гора.

„Щастлив съм, че ще имам възможност да изпълня песента за първи път в Лондон и нямам търпение да видя как ще я приеме публиката! Това е важна част от подготовката и репетициите за голямото шоу през май. Събития като това са от голямо значение, защото можеш веднага да прецениш как да подобриш представянето си. Радвам се, че ще има и толкова много участници от другите страни! Надявам се да се опознаем и сред тях да намеря нови приятели“, заяви Кристиан.

„Много сме радостни да посрещнем България отново и този път на нашето събитие, още повече в толкова специален момент като десетата ни годишнина. След успеха миналата година сме убедени, че и тазгодишният участник на страната ви ще плени аудиторията със своето емоционално изпълнение и безспорни качества. Тези прояви преди „Евровизия“ наистина са изключително полезни за участниците, защото те създават контакти с всички останали, но също така и репетират своите изпълнения пред публика. Това е ключово, защото се получава обратна връзка и делегациите знаят върху какво да акцентират при подготовката и кое вече са изчистили като евентуални слабости „, отбеляза от своя страна главният организатор на „London Eurovision Party“ Ръсел Дейвис.

Това няма да е и последното промоционално събитие, което нашият участник ще посети в процеса на подготовката си за конкурса. В рамките на уикенда ще обявим още такива изяви, а окончателният списък ще стане ясен до седмица.

Повече обща информация за проявата в Лондон можете да откриете на официалния сайт на събитието.

 

0 коментара за “Кристиан Костов ще участва на „London Eurovision Party“ 2017”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username