Кристиан Костов заинтригува британските медии

00

Четири часа интервюта не измориха младия български представител

И вторият ден от престоя на Кристиан Костов в Лондон мина с доста емоции и засилен интерес към него. След репетицията си за тазвечершния концерт на „London Eurovision Party“, Крис се отправи към мястото, където се провеждат пресконференциите с акредитираните медии. Вместо първоначално предвидените два часа, младият изпълнител прекара в събеседване с журналистите над 4 часа. Сред най-важните му интервюта бяха тези за най-популярните медии във Великобритания в лицето на BBC и ITV. Кристиан беше един от изпълнителите, които бяха избрани да участват в записването на специална програма, посветена на „Евровизия“. Тя се води от от популярния радиоводещ Скот Милс и целта ѝ е да представи най-актуалните лица на тазгодишното шоу. В студио, което наподобява домашна парти атмосфера, Крис трябваше да разкаже повече за себе си и ключовите послания в неговата песен.

В песента ми Beautiful Mess сe пее за това, че любовта е недосегаема. Не става дума за само в смисъла на романтични чувства между двама души, а в най-общия възможен смисъл. В деншно време живеем в объркан свят, в който единственото правилно решение е да обичаш, а не да мразиш“, отговори нашият представител. В допълнение към това, той разказа и за любимите си места в Лондон и неговите впечатления от Великобритания като цяло.

Освен за BBC, Кристиан Костов даде изявление и за популярната програма „Good Morning Britain“ на най-голямата частна телевизия в страната – ITV. В нея българският участник освен традиционните въпроси за неговото развитие като артист и песента му, беше насочен и към някои доста провокативни теми. Така например, той беше запитан как би се отразило излизането на Великобритания от Европейския съюз на резултатите на „Евровизия“ и дали всъщност след като това стане факт, страната ще бъде лишена и от участие на конкурса.

„Убеден съм, че няма да се отрази по никакъв начин. Все пак „Евровизия“ и Европейския съюз нямат нищо общо. Това е музикален конкурс, в който участват и много държави извън ЕС и не мисля, че политиката по някакъв начин има каквото и да било влияние. Вашата представителка е много добра и мисля, че никакви странични неща няма да ѝ попречат да бъде харесана.“, заяви Крис.

Иначе от най-често срещаните въпроси към българският представител беше за това как оценява своето участие през призмата на своята възраст. „Аз не мисля, че има някакво значение дали един изпълнител е най-млад или пък точно обратното – най-възрастен. Това е просто някакво число в личната ти карта. Важното е какво искаш да кажеш на света.“

По-късно тази вечер е и първото изпълнение на Кристиан на песента „Beautiful Mess“ на живо пред публика, като за него това ще бъде прекрасна възможност да впечатли евровизионната публика в директен контакт с нея.

Един коментар за “Кристиан Костов заинтригува британските медии”

  1. furtdso linopv каза:

    Hey, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring?K I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

    00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username