Кристиан Костов се завърща в Лондон за среща с българската общност

00

След участието си на „London Eurovision Party“, Кристиан Костов ще се завърне на британска земя за нова порция сценични изяви, но този път насочени изцяло към българската общност в Обединеното кралство.

Младият български изпълнител, който ще представя страната ни на тазгодишното издание на „Евровизия“, ще застане рамо до рамо до рамо с легендарни наши изпълнители като Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов, Венко Поромански, Валди и Георги Марков. Проявата е част от второто европейско турне на „Фондацията“, които ще представят както нови, така и неостаряващи песни от репертоара на групите, които съставят тази суперформация.

„Със сигурност е огромна част да имам възможността да пея заедно с такива имена от българската сцена. Това са хора, които значат много за цялата ни страна и това, че ме поканиха на този концерт е страхотен жест, който дълго ще помня.“, сподели развълнуваният Кристиан, за когото това ще е поредна спирка в неговото европейско турне. След втората си изява в Лондон, българският представител на „Евровизия“ ще посети още Амстердам на 8 април и Мадрид на 15 април.

Концертът е на 7 април в Clapham Grand от 19:00. Билети могат да се закупят тук.

0 коментара за “Кристиан Костов се завърща в Лондон за среща с българската общност”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username