Кристиан Костов прави специална среща с феновете си в България

10

Въпреки натоварения си график, българският представител на „Евровизия“ 2017 Кристиан Костов ще направи специална среща-концерт за своите верни фенове в България. Събитието е предвидено за 20 декември в „Студио 5“ в София. Освен на своите привърженици, Крис ще задоволи и любопитството и на българските медии.

Младият талант е с изключително натоварена програма с участия в различни точки на света. Миналата седмица той беше в китайския град Саня, където беше специален гост на коронясването на новата Мис Свят. На 12 декември пък Кристиан Костов лети за Астана, като всичко това става измежду редица други негови изяви по събития и концерти в Русия и извън нея.

Много се радвам, че ще мога да се срещна с  моите фенове в България, които много ми липсваха през последните натоварени месеци за мен. Трябва да им се отплатя за страхотната подкрепа, която ми дадоха, откакто се явих за първи път на сцената на „X-factor“, а след това и на „Евровизия„. Нямам търпение да им разкажа за всичко, което ми се случва напоследък и да прекараме страхотни моменти заедно„, заяви Кристиан.

 

 

Един коментар за “Кристиан Костов прави специална среща с феновете си в България”

  1. Алина каза:

    Няма да е зле да не се правят фен срещи само в София все пак той има фенове навсякъде.

    10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *