Кристиан Костов: „Когато човек спре да се вълнува, това е краят“

00

„Вълнувам се изключително много. За мен музиката е всичко“

Кристиан Костов – това е името, което вълнува България, след като вчера младият изпълнител бе обявен за българския представител на Евровизия 2017. Буквално за часове, песента му стана основна тема на разговор в социалните  мрежи, а коментарите за нея -както от българската, така и от  международната публика – са изключително ласкави. Освен страхотен  изпълнител обаче, Кристиан е личност, която си струва да се опознае. В първото интервю като участник в Евровизия 2017 пред БНТ, той говори  открито за емоциите си.

Пътуването му в музикалния свят започва от най-ранна детска възраст – „Когато бях на пет или шест години започнах като пианист. След това, тъй  като бях много затворен и дори не можех да кажа името си на някой непознат, майка ми реши да ме заведе в „Непоседы“ – това е руският  еквивалент на нашата група тук „Бон-Бон“. Там започнах участието си в  различни концерти. Бях част от най-силната група в тази школа и имах много  изяви. Това ме подготви за всичко, което ме чака сега“.
Подобно на Кристиан, много други изпълнители също започват творческия си  път с желанието да преодолеят притеснението си от сценични изяви.  „Наистина, музиката много помога на човек да се открие за другите. “

За новия път на младия изпълнител, който ще го изведе пред погледите на  милиони зрители след по-малко от 2 месеца, Кристиан заявява: „Много се  вълнувам! Не съм робот и винаги се вълнувам. Мисля, че когато човек спре  да изпитва тази емоция, това е краят на всичко и трябва да забрави за музиката. Ако не се вълнуваш, значи просто не те интересува. А за мен музиката е всичко“.

Крис е наясно с отговорността, която носи пред всички българи. – „След  Поли наистина има страх. Тя вдигна нивото много, а сега аз искам поне да  го повторя, а след това и задмина. Това е много отговорно, защото представям не само себе си, а България.“, споделя развълнувано Кристиан пред Благой Цицелков. Вижте повече като последвате линка по-долу.

ПЪЛНОТО ИНТЕРВЮ С КРИСТИАН КОСТОВ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

0 коментара за “Кристиан Костов: „Когато човек спре да се вълнува, това е краят“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username