EQUINOX със специално изпълнение заедно с Кристиан Костов

60

Късно снощи се състоя промоционалният концерт в Амстердам, който даде възможност за изява на изпълнители от 32 държави, участващи на „Евровизия“. Тази година събитието в холандската столица се проведе пред над 5 000 зрители в залата, като това беше и десето юбилейно издание на концерта.

Българските представители от EQUINOX този път не можеха да разчитат на Джони Мануел, който трябваше да се завърне в САЩ, тъй като имаше предвидена изява още преди да стане ясно, че ще бъде част от българския проект. За сметка на това обаче, те получиха неочаквана и безценна подкрепа от Кристиан Костов – момчето, които накара цяла България да се гордее с него. Неговото включване към групата имаше изключително важно символично значение като знак на огромна подкрепа към българското участие тази година.

За мен това е много специален момент, защото чувствам посланието на песента много близко. Едно послание за любов отвъд всичко земно и аз мисля, че всеки може да се свърже с него. Надявам се хората да подкрепят EQUINOX, защото са невероятни певци и знам, че ще се представят на много високо ниво на конкурса

Това ще бъде и последният промоционален концерт за тазгодишната кампания. След участието си в Амстердам, групата ще се завърне в България, където ще продължи подготовката до заминаването на българската делегация за Лисабон.

Очаквайте кадри  и още реакции на последното изпълнение на EQUINOX от снощи

2 коментара за “EQUINOX със специално изпълнение заедно с Кристиан Костов”

  1. vstyle каза:

    у него там манипулятор за кабиной - в случае чего, как Мюнхгаузен, сам себя вытащит за шкирку из воды. 😀

    00
  2. furtdso linopv каза:

    I together with my buddies happened to be reading through the nice procedures from your site then all of the sudden came up with a horrible suspicion I never thanked the website owner for those secrets. Those ladies happened to be as a consequence thrilled to learn them and have in reality been taking pleasure in these things. Thanks for indeed being really considerate as well as for considering some nice subject areas millions of individuals are really needing to be informed on. Our honest regret for not expressing gratitude to you sooner.

    00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *