Днес е първото изпълнение на живо на „Beautiful Mess“

00

Българският представител на „Евровизия“ 2017 Кристиан Костов ще изпълни днес за първи път на живо пред публика песента си „Beautiful Mess“, с която ще представя България на тазгодишния конкурс. Това ще се случи като част от програмата на „London Eurovision Party“, в което участие ще вземат представителите на 25 от участващите в конкурса държави.

Вълнувам се изключително много. И друг път съм изпълнявал на живо пред публика и на голяма сцена, но сега за първи път ще пея „Beautiful Mess“ пред публика и за мен това е много специален момент. Очаквам с нетърпение как ще реагират хората на изпълнението ми. Уверен съм, че ще се представя страхотно„, заяви младият изпълнител.

Освен представянето му в рамките на галата, днес на Кристиан му предстои и дълга сесия с интервюта за местни медии. Напрактика обаче, неговите медийните изяви на британска земя започнаха още вчера, когато Кристиан даде и първото си интервю на английски за най-големия специализиран сайт за „Евровизия“ – wiwibloggs. В интервюто си младият български представител говори за своите емоции покрай  участието си на „Евровизия“, за значението на песента си, както и за различни аспекти около своя живот и бъдеще като изпълнител.

Иначе още с пристигането си в Лондон, Крис се потопи изцяло в атмосферата на града – „Лондон е прекрасен град, витае някакъв специален дух. И друг път съм бил тук, но се изненадах, че винаги откривам нови и нови неща, дори в местата, които вече съм посещавал„. Със сигурност най-интересният му момент вчера беше спонтанното изпълнение на песента „Give Me Love“ на Ед Шийрън в компанинията на уличен музикант. „Беше много лудо! Както се разхождахме на „Trafalgar square“ видяхме едно момче, което свиреше на китара и пееше песни на Ед Шийрън, а аз съм голям негов фен. Просто почувствах, че ще бъде много готино да направим нещо заедно. В интерес наистина момчето, което пееше беше страхотно. Имаше страхотен глас и много се радвам, че се получи така“, заяви Крис. Изпълнението му в центъра на Лондон събра погледите на доста минувачи, които отделиха няколко минути на таланта на двамата младежи.

 

0 коментара за “Днес е първото изпълнение на живо на „Beautiful Mess“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username