„Beautiful Mess“ на Кристиан Костов е най-излъчваната българска песен в ефира

20

„Beautiful Mess“, песента която представи България на Евровизия 2017, е най-излъчваната българска песен в ефира, според данните на Профон и испанската мониторинг компания BMAT.  Песента на Кристиан Костов е дело на творческия екип на Symphonics International, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов, Себастиан Арман, Йоаким Бо Персон, Алек Омар и Алекс Варгас, и е продуцирана от Virginia Records.

Класацията „Топ 100 на най-излъчваните песни“ в радио и телевизионния ефир на България за 2017-та година обхваща периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2017 и е базирана на 24-часово отчитане на излъчванията в ефира на 60 телевизионни канала и радиостанции с национално покритие.

В началото на януари Кристиан Костов представи и първата си песен на английски след конкурса – „The One“.  Композицията е дело на Кристиан и брат му Даниел Костов.

Кристиан донесе на България поредния успех през ноември като стана един от победителите на престижните музикални награди European Border Breakers Awards 2018 (EBBA).

 

Един коментар за “„Beautiful Mess“ на Кристиан Костов е най-излъчваната българска песен в ефира”

  1. http://mail.ru каза:

    Текс daspenare11989@mail.ru http://mail.ru №25784270

    00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *