Амстердам е следващата дестинация за Крис

00

След като вече анонсирахме Лондон като първата европейска дестинация, която ще посети българският представител Кристиан Костов, днес е ред и за втората такава – Амстердам. И тази година българският представител ще посети холандската столица за най-голямото промоционално събитие преди конкурса – „Eurovision In Concert“.

„За мен е долямо удоволтвие и чест да присъствам на най-голямото промоционално събитие преди Евровизия и да изпълня “Beautiful Mess” в Амстердам. Това е още една възможност да споделя песента с хората. Мисля, че посланието е универсално и по някакъв начин може да докосне всички, дори да ги вдъхнови. Това е наградата, към която най-много се стремя.” заяви българският изпълнител.

Събитието ще се проведе на 8 април, а досега участие са потвърдили 25 страни, сред които са: Финландия, Дания, Чехия, Словения, Украйна, Словения, Израел, Унгария, Македония, Молдова, Румъния, Великобритания, Албания, Полша, Армения, Франция, Италия, Германия, Испания, Австрия, Швейцария, Черна гора, Беларус, Кипър и разбира се домакините от Холандия.

„Като един от хората, които имаха възможност да гласуват във вътрешната селекция на БНТ, се радвам изключително много, че най-добрият проект от всички е вече реалност. Сега нямам търпение да видя Кристиан на живо на нашата сцена и съм убеден, че ще спечели сърцата на феновете тук. Горд съм, че „Eurovision In Concert“ ще бъде отново много силно събитие за поредна година. Това е и причината различните телевизии да са готови да изпращат своите участници при нас година след година. И този път ще имаме един концерт, който ще бъде изпълнен с много таланти и качествена музика“, заяви Ралф Рейнинк, който е сред главните организатори на проявата от холандска страна.

Лондон и Амстердам няма да останат единствени в програмата преди конкурса. Съвсем скоро ще обявим и още европейски градове, които ще бъдат част от промоционалното турне на нашия изпълнител.

0 коментара за “Амстердам е следващата дестинация за Крис”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предстоящи събития

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username