EQUINOX със специално изпълнение заедно с Кристиан Костов

40

Късно снощи се състоя промоционалният концерт в Амстердам, който даде възможност за изява на изпълнители от 32 държави, участващи на „Евровизия“. Тази година събитието в холандската столица се проведе пред над 5 000 зрители в залата, като това беше и десето юбилейно издание на концерта.

Българските представители от EQUINOX този път не можеха да разчитат на Джони Мануел, който трябваше да се завърне в САЩ, тъй като имаше предвидена изява още преди да стане ясно, че ще бъде част от българския проект. За сметка на това обаче, те получиха неочаквана и безценна подкрепа от Кристиан Костов – момчето, които накара цяла България да се гордее с него. Неговото включване към групата имаше изключително важно символично значение като знак на огромна подкрепа към българското участие тази година.

За мен това е много специален момент, защото чувствам посланието на песента много близко. Едно послание за любов отвъд всичко земно и аз мисля, че всеки може да се свърже с него. Надявам се хората да подкрепят EQUINOX, защото са невероятни певци и знам, че ще се представят на много високо ниво на конкурса

Това ще бъде и последният промоционален концерт за тазгодишната кампания. След участието си в Амстердам, групата ще се завърне в България, където ще продължи подготовката до заминаването на българската делегация за Лисабон.

Очаквайте кадри  и още реакции на последното изпълнение на EQUINOX от снощи

Един коментар за “EQUINOX със специално изпълнение заедно с Кристиан Костов”

  1. vstyle каза:

    у него там манипулятор за кабиной - в случае чего, как Мюнхгаузен, сам себя вытащит за шкирку из воды. 😀

    00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *