EQUINOX с първа репетиция на сцената на Евровизия 2018

22

Ден след пристигането си в Лисабон, група EQUINOX проведе и първата си репетиция на сцената на Евровизия 2018 в „Altice Arena“. Българското изпълнение беше едно от най-очакваните от медиите в международни пресцентър, където всички журналисти очакваха да видят сценичното представяне на „Bones“ и да разберат дали Жана Бергендорф, Георги Симеонов – JJ, Владо Михайлов, Трей Камбел и Джони Манюел ще успеят да пресъздадат хармонията помежду си.

Сценичното представяне се прие изключително положително от всички, които наблюдаваха репетицията на българските представители.  То се вписва по елегантен начин към музикалния видеоклип на песента „Bones“ и е едно логично продължение, което се надяваме да разкрие пълния потенциал на групата. Петимата изпълнители са разположени върху платформи и се движат по тях. През цялото изпълнение се използват ефекти на екрана и честа смяна на плановете на камерата, което създава усещане за динамика. Основните цветове са в тъмния спектър – черно, тъмнозелено, синьо.


Освен с визуално си представяне, българите впечатлиха и с прецизнотно си вокално изпълнение, което беше изтъкнато като основен позитив от тяхната репетиция. Веднага след нея, българската делегация ще даде и официална пресконференция за чуждестранните медии, в която ще споделят за първите си впечатления от сцената и ще разкажат повече за сценичното си представяне и посланието на песента.

 

0 коментара за “EQUINOX с първа репетиция на сцената на Евровизия 2018”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *