Днес е първото изпълнение на живо на „Beautiful Mess“

00

Българският представител на „Евровизия“ 2017 Кристиан Костов ще изпълни днес за първи път на живо пред публика песента си „Beautiful Mess“, с която ще представя България на тазгодишния конкурс. Това ще се случи като част от програмата на „London Eurovision Party“, в което участие ще вземат представителите на 25 от участващите в конкурса държави.

Вълнувам се изключително много. И друг път съм изпълнявал на живо пред публика и на голяма сцена, но сега за първи път ще пея „Beautiful Mess“ пред публика и за мен това е много специален момент. Очаквам с нетърпение как ще реагират хората на изпълнението ми. Уверен съм, че ще се представя страхотно„, заяви младият изпълнител.

Освен представянето му в рамките на галата, днес на Кристиан му предстои и дълга сесия с интервюта за местни медии. Напрактика обаче, неговите медийните изяви на британска земя започнаха още вчера, когато Кристиан даде и първото си интервю на английски за най-големия специализиран сайт за „Евровизия“ – wiwibloggs. В интервюто си младият български представител говори за своите емоции покрай  участието си на „Евровизия“, за значението на песента си, както и за различни аспекти около своя живот и бъдеще като изпълнител.

Иначе още с пристигането си в Лондон, Крис се потопи изцяло в атмосферата на града – „Лондон е прекрасен град, витае някакъв специален дух. И друг път съм бил тук, но се изненадах, че винаги откривам нови и нови неща, дори в местата, които вече съм посещавал„. Със сигурност най-интересният му момент вчера беше спонтанното изпълнение на песента „Give Me Love“ на Ед Шийрън в компанинията на уличен музикант. „Беше много лудо! Както се разхождахме на „Trafalgar square“ видяхме едно момче, което свиреше на китара и пееше песни на Ед Шийрън, а аз съм голям негов фен. Просто почувствах, че ще бъде много готино да направим нещо заедно. В интерес наистина момчето, което пееше беше страхотно. Имаше страхотен глас и много се радвам, че се получи така“, заяви Крис. Изпълнението му в центъра на Лондон събра погледите на доста минувачи, които отделиха няколко минути на таланта на двамата младежи.

 

0 коментара за “Днес е първото изпълнение на живо на „Beautiful Mess“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Instagram

 • Kristian Kostov after he won Public Choice Award together with
  1 месец ago by eurovision.bg Kristian Kostov after he won Public Choice Award together with the other  @ebba_awards  winners.  #EBBA18   #Eurosonic   #Eurovision  Кристиан Костов с останалите победители от Европейските награди за дебют.
 • 1 месец ago by eurovision.bg И отново... поздравления за победителя на публиката на Европейските награди за дебют - Кристиан Костов! And once again congratulations to  @kristian_kostov_official  , the public award winner of  @ebba_awards 
 •    ebbaawards  !
  1 месец ago by eurovision.bg И победителят на наградата на публиката  @ebba_awards  е Кристиан Костов! And the European Borders Breaking Awards Public choice winners is  @kristian_kostov_official  !
 • 1 месец ago by eurovision.bg Кристиан Костов получи Европейска награда за дебют в Грьонинген. Очакваме резултати и от гласуването за наградата на публиката! Успех,  @kristian_kostov_official  Kristian Kostov with his European Boarders Breaking Award. Well done, Kris!  #TeamKris   #Bulgaria 
 •     BBA
  1 месец ago by eurovision.bg Кристиан Костов ще получи днес Европейска награда за дебют ЕBBA на церемония в Холандия. Той ще изпълни нова версия на Beautiful Mess. Успех, Крис!  #Bulgaria  's Kristian Kostov will receive tonight his  @ebba_awards  . The artist will perform a new version of his  #Eurovision  entry  #BeautifulMess . Good luck,  @kristian_kostov_official   #TeamKris  Шоуто започва в 20:15 българско време на ebba-awards.eu