„Beautiful Mess“ на Кристиан Костов е най-излъчваната българска песен в ефира

20

„Beautiful Mess“, песента която представи България на Евровизия 2017, е най-излъчваната българска песен в ефира, според данните на Профон и испанската мониторинг компания BMAT.  Песента на Кристиан Костов е дело на творческия екип на Symphonics International, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов, Себастиан Арман, Йоаким Бо Персон, Алек Омар и Алекс Варгас, и е продуцирана от Virginia Records.

Класацията „Топ 100 на най-излъчваните песни“ в радио и телевизионния ефир на България за 2017-та година обхваща периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2017 и е базирана на 24-часово отчитане на излъчванията в ефира на 60 телевизионни канала и радиостанции с национално покритие.

В началото на януари Кристиан Костов представи и първата си песен на английски след конкурса – „The One“.  Композицията е дело на Кристиан и брат му Даниел Костов.

Кристиан донесе на България поредния успех през ноември като стана един от победителите на престижните музикални награди European Border Breakers Awards 2018 (EBBA).

 

0 коментара за “„Beautiful Mess“ на Кристиан Костов е най-излъчваната българска песен в ефира”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *