Сан Марино 2018: Jessika feat. Jenifer Brening – Who We Are

Малтийката Jessika и германката Jenifer ще представят Сан Марино на Евровизия 2018. Вероятно вече не обръщате внимание към националностите на изпълнителите и държавите, които представят, но ако за първи път Ви прави впечатление, върнете се например към визитката ни за Кипър, ще научите доста любопитни факти.

Да продължим по същество, все пак не сте тук, за да четете скучна визитка за някои от десетките участници тази година. Първоначално ще пренесем вниманието Ви към малтийската част в дуета, която освен певица е и композитор, и актриса. За жалост все още не е успяла да пробие в киноиндустрията, но съдбата е решила да я компенсира с нещо също толкова голямо – участие на Евровизия. Това е една от големите мечти на изпълнителката, която е участвала в националната селекция на Малта от 2009 до 2016 година без прекъсване. След кратка рекапитулация, доста сериозна мотивация и вероятно голяма доза разочарование, тя участва в националната селекция на Сан Марино, която печели с Jenifer.

Ако паспортите са ви под ръка, е време да се пренесем към Германия, където ще се запознаете с млада Jenifer. Тя е родена в Берлин, столицата на Германия. Участва във формата „Германия търси суперзвезда“, където пленява сърцата на немската публика и печели единадесетия сезон на предаването. В професионален план има издадени четири сингъла, които се радват на добра популярност в държавата ѝ.

Нашата околосветска обиколка приключва тук, защото трябва да оставим и малко въпроси, на които може да си отговорите през месец май по БНТ.

0 коментара за “Сан Марино 2018: Jessika feat. Jenifer Brening – Who We Are”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *