Белгия 2018: Sennek – A Matter Of Time

Жената със сложна фамилия, или „накратко“ казано Лаура Гросейненкен, с псевдонима Sennek, ще представи Белгия на Евровизия 2018. Сега сигурно правите асоциация с една доста популярна марка за бира – е, това ще го оставим за топлите майски вечери. Сега отлитаме съвсем различна посока.

Освен със страхотния си глас, Лаура се изявава и като композитор, а един от най-големите ѝ успехи е, когато работи по проекта за петдесетгодишнината от поредицата Джеймс Бонд. За жалост, Агент 007 не успява да я открадне към филмовата индустрия, но пък затова съдбата реши да я компенсира, като я изпрати на Евровизия 2018. А това както всички знаем, може да си е истински филм, при това преливащ между всички възможни жанрове.

В свободното си време се подвизава като „визуален мърчандайзер“ в една от най-големите компании за… всичко – IKEA. Казано накратко – човек, който работи в свободното си време и твори в работното си такова. При такава интересна личност със сигурност можем да очакваме неочакваното на сцената през месец май. Звучи перфектно като за реклама на телевизионно шоу, нали?